Jobba hos oss

Kan Du komplettera vårt team?

Vi på EC Konsult behöver stärka vårt team och söker nu fler duktiga medarbetare. Just nu söker vi Dig som är utvecklare inom:

        Elektronik.

        Inbyggda system.

        Mjukvara.

        Verifiering/validering inom hw och sw.

Vi har tre övergripande ledord för verksamheten – Hjärna. Hjärta. Envishet. Det är viktigt att Du delar dem så vi står på samma värdegrund.

Känner Du att Du passar in i vårt team vill vi gärna träffa Dig för att se om vi har gemensamma intressen. Vi behandlar ansökningarna löpande och därför rekommenderar vi Dig att skicka in Din ansökan omgående till

        tom.nilsson@ec.se 

EC Konsult AB är måhända inget stort företag. Men inom våra specialiteter är vi stora. Vi har några av landets mest hängivna utvecklare av inbyggda system. Och vår erfarenhet av systemutveckling för tillverkningsindustri, processindustri och medicinteknik är omfattande.
Att bygga komplexa system som åstadkommer det de ska på ett säkert, effektivt, ekonomiskt och pålitligt sätt kräver ett stort mått av kunnande. Det har vi. Och att som vi ofta gör bygga system som ingen någonsin byggt förut kräver dessutom ett stort mått av kreativitet och finurlighet. Plus en omättlig nyfikenhet och vetgirighet.
Dessutom älskar vi trubbel. I varje projekt vi åtar oss ställs vi ofrånkomligen inför trubbel. Tekniska problem som vi inte alltid förutsett, men som ändå behöver lösas på smartast tänkbara sätt.
Den typen av trubbel innebär oemotståndliga professionella utmaningar för oss. Och möjligheter att lära oss ännu mer och bli ännu duktigare.

Bolaget har sitt huvudsäte i Blekinge och verkar mest i södra Sverige. Våra kontor finns i Karlshamn och Lund. Vi är ca 20 personer och vill nu expandera både tekniskt och marknadsmässigt för att kunna möta morgondagens marknadsbehov.